Praktische Informatie

Voor een goede praktijkvoering is het goed om onderstaande aandachtspunten door te lezen.

Plaats nemen in de wachtruimte: wanneer u voor een afspraak komt, kunt u op beide locaties plaats nemen in de wachtruimte. U hoeft zich dus niet te melden en wordt vanzelf opgehaald op het tijdstip van uw afspraak.

Annuleren / Verzetten van afspraken: U kunt uitsluitend telefonisch en voor 24 uur voor de afspraak kosteloos het consult annuleren. Als u het consult namelijk telefonisch afzegt, kan ik direct met u overleggen of, en wanneer u een nieuw consult wilt en deze voor u inplannen.
Wanneer u binnen 24 uur uw consult annuleert, wordt deze in rekening gebracht. Als u namelijk voor 24 uur uw consult annuleert, heb ik nog de gelegenheid een andere patiënt op uw tijd in te plannen.
Weekend: de praktijk is in het weekend gesloten; mails, telefoon en SMS worden dan niet beantwoord. Ook kunt u dan uw afspraak niet verzetten voor de maandag.

Advies / Overleg: Zolang u in behandeling bent kunt u altijd telefonisch of per email uw vragen stellen aangaande uw behandeling. Dit is in principe kosteloos en bij de behandelingen inbegrepen.

Geheimhouding: Alles wat in het kader van uw behandeling besproken wordt zal in geen geval doorgegeven worden aan derden, tenzij u daar uitdrukkelijk eerst zelf toestemming voor geeft. Dit zal altijd eerst met u besproken worden. Dit geld ook voor familieleden boven de 18 jaar.

Bestellen van kruiden: 1 keer per week worden kruiden besteld voor de week daarna. Wanneer uw kruiden dreigen op te raken, moet u hier dus rekening mee houden.